FAPT – Director nou la o instituție publică din Maramureș: a dat și probă practică (!) la concursul pentru postul de director, unde a concurat… singur

0
3944

DIRECTOR. Marius Cristian Panait (42 de ani, originar din Târgu Lăpuș, domiciliat în comuna Lăpuș, absolvent al  Facultății de Construcții a Universității Tehnice din Cluj-Napoca) este noul director al Filialei Teritoriale de Îmbunătăţiri Funciare Maramureş, instituție din subordinea Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare / Ministerul Agriculturii.

 

Panait, „propulsat în funcție pe filieră PMP”, susțin surse interne 2mnews, a fost singurul care s-a prezentat la concursul agenției naționale din subordinea Ministerului Agriculturii, desfășurat în perioada 9-21 septembrie 2021, și a obținut 87,44 puncte fiind declarat admis în funcție (a luat 87 de puncte la proba scrisă, 86 de puncte la interviu și 89,33 puncte la proba practică – nu-ntrebați ce probă practică poate da un director la Îmbunătățiri Funciare, pentru că specialiștii în domeniu au râs când i-am întrebat, explicând că aceasta a fost introdusă de dată recentă și că nu știe nimeni în ce poate consta).

 

Panait și-a luat postul în primire în 1 octombrie 2021, pe tăcute, cum se-ntâmplă în această minunată țară în care instituțiile statului ne anunță orice, mai puțin lucrurile importante, fapt pentru care am întreprins prezenta scriere: să știți. Fostul director al filialei Maramureș, Vlad Pașca, care a condus instituția timp de 9 ani, a rămas în filiala județeană de Îmbunătățiri Funciare ca șef serviciu (nu s-a înscris la concurs, au precizat surse 2mnews).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here