FAPT – Deputatul Brian Cristian: Ministrul Novak, chemat în Parlament să răspundă acuzațiilor de conflict de interese

0
244

ORA GUVERNULUI. Ministrul Sportului, Eduard Novak, vine în Parlament, la solicitarea USR, pentru a răspunde acuzațiilor de conflict de interese formulate la adresa sa. Grupul USR din Camera Deputaților a depus solicitare la Biroul Permanent pentru ca ministrul Sportului să vină luni, 20 martie, la Ora Guvernului.

 

Solicitarea USR a fost aprobată, drept pentru care Eduard Novak este așteptat să dea explicații despre:

 

  • Modul în care Ministerul Sportului acordă premiile și rentele viagere și cum previne conflictele de interese în beneficiu propriu sau beneficiul rudelor de gradul I.
  • Clarificarea modului în care s-a implicat Ministerul Sportului în alegerile interne ale federațiilor naționale.
  • Amânarea nejustificată a legii pentru susținerea sportivilor juniori care trebuiau să primească bani pentru echipamente, transport și mâncare.

 

Biroul parlamentar al deputatului Brian Cristian



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here