FAPT – Defecțiune la alimentarea cu energie electrică a Centrului de Management Integrat al Deșeurilor de la Sârbi, aflat în construcție

0
441

DEFECȚIUNE. Linia electrică de 20 kV care alimentează Centrul de Management Integrat al Deșeurilor (CMID) din Sârbi (com. Fărcașa) s-a defectat și Consiliul Județean (CJ) Maramureș va plăti circa 16.000 lei (exact: 16.166,35 lei, sumă care include TVA) pentru repararea acesteia.

 

Contractul a fost semnat cu firma Tri Em Serv SRL. Sereleul, înregistrat în Seini, dar care are punctul de lucru (hale, birouri, depozit, parc auto) în Baia Mare, este controlat de Ioan Morar și trebuie să repare în 2 luni defecțiunea la cablul de 20 kV care alimentează CMID-ul, despre care se presupune că e întrerupt – practic, trebuie să găsească unde este întrerupt cablul (care este subteran, îngropat), să înlocuiască secțiunea respectivă, iar apoi să repună în funcțiune energia electrică care alimentează CMID și să garanteze lucrarea/funcționarea timp de 12 luni.

 

Firma Tri Em Serv a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 7,4 milioane de lei, raportând un profit net de peste 880.000 lei, realizat cu 31 de angajați. Firma este specializată în proiectare, execuție și mentenanță a rețelelor electrice 0.4 kV – 110 kV, posturi și statii de transformare și centrale electrice.

* Foto generică

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here