FAPT – Contract de 2,4 milioane de lei pentru stații de autobuz în Baia Mare, cu o firmă specializată în orice solicită administrațiile publice

1
3631

STAȚII DE AUTOBUZ – BAIA MARE. O firmă dintr-un sat din județul Neamț, care până de curând avea ca principală activitate comerțul cu amănuntul al cărnii, dar care vinde rame de ochelari, iar administrațiilor publice aproape orice, începând de la coșuri de gunoi, garduri, copertine, bănci, scrumiere și terminând cu echipamente pentru locuri de joacă, a fost contracată de Primăria Baia Mare pentru a monta în municipiul reședință de județ refugii pentru călători – stații de autobuz.

 

Practic, pe un schelet metalic prins în fundații din beton se montează policarbonat transparent. Cinci stații vor avea display afișaj cu LED. În Baia Mare sunt 185 de stații de autobuz, sigur, din acești bani doar o mică parte se vor “moderniza”. “Halatul” în primă tranșă (pentru că este un contract cadru, semnat la jumătatea anului trecut și care va presupune mai multe comezi)? 2,4 milioane de lei (exact: 2.401.696,08 lei, sumă care cuprinde TVA). And the winner is…

 

Firma Belmar Prod SRL, controlată de soții Marius Cristian Biță și Andreea Elena Biță (asociați în părți egale), își are sediul social în satul Dumbrava Roşie (jud. Neamţ) și până în urmă cu 2 ani avea o cifră de afaceri cuprinsă între 3 și 6 milioane de lei, însă în 2020 aceasta a explodat la 13,6 milioane de lei în urma totalizării a aproape… 150 de contracte cu autoritățile publice (din care 121 au fost achiziții directe).

 

Termenul de livrare și montaj al primelor stații de autobuz, pentru care Primăria va plăti 2,4 milioane de lei, este 15 martie 2022.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here