FAPT – Contract de 14 milioane de lei pentru modernizarea a trei străzi de 6,4 kilometri din Tăuții Măgherăuș

0
963

ÎN LICITAȚIE. Administrația publică locală din orașul maramureșean Tăuții Măgherăuș a introdus în licitație un contract estimat la o valoare maximă de aproape 14 milioane de lei (exact: 13.856.379 lei, sumă care include TVA) și care vizează modernizarea a trei străzi care totalizează 6,4 kilometri.

 

Contractul, care conform proiectului tehnic (realizat anul trecut de CVBP Structuri SRL, noua firmă din Cluj-Napoca a arhitecților Bogdan Ioan Costin și Mihai Vlad – care până acum au lucrat pe firma deține firma de arhitectură Costin și Vlad Birou De Proiectare SRL) prevede modernizarea străzilor din Tăuții Măgherăuș – numerele 133 (Merișor), 114 (Bușag) și 2 (Tăuții Măgherăuș – în foto) – prin reabilitarea structurii existente, precum și realizarea de trotuare, de sisteme de colectare și evacuare ape pluviale și elemente de siguranța circulației, va fi atribuit pe criteriul Cel mai mic preț – ofertele contractorilor pot fi depuse până la 24 aprilie 2023 (cam scurt termenul…). Contractul este oferit pe o durată de 20 de luni.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here