FAPT – Coaliția PSD & PNȚCD a decis: Gabriel Roman (Complexul Lostrița) o va înlocui în Consiliul Local Baia Mare pe demisionara Diana Iluț (Sfara Tour)

1
1895
Diana Iluț, Gabriel Roman

ADMINISTRAȚIE PUBLICĂ. După demisia din Consiliul Local Baia Mare a consilierului local Diana Iluț (patroana de la agenția de turism Sfara Tour), pe motiv de incompatibilitate iminentă (contracte ale firmei cu Primăria Baia Mare), Coaliția pentru Baia Mare își reîntregește rândurile prin cooptarea în forul deliberativ al municipiului reședință de județ cu Gabriel Alexandru Roman (fiul patronului de la Păstrăvăria Lostrița și Hotel Romanița, acum manager al Complexului Lostrița).

 

Roman (și el ca și majoritatea celor incluși pe lista electorală a Coaliției înregimentat în PNȚCD de Doru Dăncuș) ocupă locul 9 pe lista Coaliției pentru Baia Mare, fiind pe prima poziție de pe lista supleanților. El va depune jurământul joi, 27 mai 2021. La alegerile locale din septembrie 2020, Coaliția pentru Baia Mare (PSD & PNȚCD) s-a clasat pe locul 2 în Baia Mare, după PNL, cu 9.973 de voturi (24,31%) și a câștigat 7 mandate (unul prin redistribuire) în Consiliul Local Baia Mare.

 

Din cei 23 de consilieri locali băimăreni care au făcut parte din forul constituit la începutul mandatului 2020-2024, 4 au fost înlocuiți deja: Cristian Niculescu-Țâgârlaș (PNL) cu Ovidiu Crăciun (PNL) – Niculescu-Țâgârlaș demisionând după ce a fost ales senator; Dan Ivan (USR PLUS) cu Leontin Pop (USR PLUS) – Ivan demisionând după ce a fost ales senator; Brian Cristian (USR PLUS) cu Horia Buhan (USR PLUS) – Cristian demisionțnd după ce a fost ales deputat; Diana Iluț (Coaliția pentru Baia Mare) cu Gabriel Roman (Coaliția pentru Baia Mare) – Iluț demisionând din Consiliul Local și fiind anunțată de edilul Cherecheș ca fiind consilier personal al primarului.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Domnule Vischi, puteti cumva sa dezvoltati subiectul legat de incompatibilitatea iminenta a talentatei doamne Ilut (Costan), sorbitoare din priviri a edilului? Se stie ca doamna a dat dovada de multa abnegatie in relatiile comerciale avute cu CJ in mandatul d-lui Zetea, secondat de d-l Dancus. Adica s-a intrecut pe sine, dovedind ca poate oferi solutii win-WIN. Ar trebui sa intelegem oare ca Primaria a achizitionat un pachet all inclusive, numai dus, pentru Cuba, Belarus sau Corea de Nord, cu data de plecare la alegere, pentru unul din angajatii sai, de la Sfara Tours?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here