FAPT – Carmen Prodan a promovat concursul pentru șefia CAS Maramureș cu cea mai mare notă din țară

0
5690
Carmen Prodan

CONCURS PROMOVAT. Carmen Eleonora Prodan, directorul general interimar al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Maramureș (aceasta este și președinte al Consiliului de Administrație al CAS Maramureş), a promovat cu cea mai mare notă din țară (93.30) concursul pentru funcție. Prodan a fost singurul candidat pentru șefia CAS Maramureș.

 

Prodan, de profesie economist, era în CAS Maramureș (unde ocupa funcția de  director Relații cu furnizorii) un fel de director general interimar “de serviciu”, fiind numită în funcție de fiecare dată când directorul general numit politic era demis tot politic (la schimbările de regim/partide de la guvernare) – așa a fost și în cazul plecării lui Viorel Deghid și a lui Alexandru Deac. Ea a încercat în 2016 (după demiterea lui Deghid) să câștige concursul național, însă atunci a acumulat doar 49 de puncte (70 este punctajul minim). De acum încolo, Prodan nu mai este un interimar la mâna politicului, ci numită în funcția de director general în urma unui concurs.

 

La concursul organizat de Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) au promovat concursul doar 5 directori de CAS-uri județene, 28 au fost respinși (nu au obținut nota minimă, 70), iar 21 de candidați nu s-au prezentat.

 

* Foto: @ maramedia.ro

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here