FAPT – Agenție a operatorului apă-canal Vital, închisă din cauza depistării pozitive COVID-19 a doi angajați

0
600

CORONAVIRUS. Agenția din Șomcuta Mare a operatorului de apă-canal Vital SA, situată pe strada Republicii nr.7, a fost închisă, activitatea acesteia fiind sistată după ce doi angajați au fost depistați pozitiv la testul COVID-19.

 

Cele două persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2 sunt asimptomatice, iar Direcția de Sănătate Publică Maramureș a declanașarea unei anchete epidemiologice, carantinarea la domicilii pentru 14 zile a contacților direcți ai celor doi și testarea celorlalți angajați.

 

Deși probele de laborator ale celorlalți angajați sunt negative și sediul agenției Vital a fost dezinfectat, agenția din Șomcuta Mare și-a suspendat activitatea până la sfârșitul lunii (31 august  2020), conducerea operatorului de apă-canal precizând că serviciile de furnizare a apei potabile și de canalizare vor fi asigurate în continuare, fiind desemnat personalul de intervenție pe rețea.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here