FAPT – Administrația din Șomcuta Mare plătește peste 300.000 lei pentru proiectare și obținerea avizelor pentru viitoarea pistă de biciclete

0
556

PISTE BICICLETE ȘOMCUTA MARE. Administrația din Șomcuta Mare va plăti peste 300.000 lei (exact 315.350 de lei) pentru proiectare, obținerea avizelor/acordurilor și asistență tehnică din partea proiectantului pentru un obiectiv care vizează înființarea pistei de biciclete în orașul maramureșean.

 

Contractul, semnat în urma unei achiziții directe cu sereleul Construct CDP, înregistrat în Baia Mare și controlat de inginerul Radu Vasile Cot, este parte a obiectivului finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) – contractul de finanțare a fost semnat cu Ministerul Dezvoltării, la 19 decembrie 2022.

 

Proiectul de înființare a pistelor de biciclete în Șomcuta Mare este în valoare totală de 15,37 milioane de lei (exact: 15.377.284,13 lei).

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here