FAPT – A fost contractată construirea cu 570.000 lei a unui teren de sport multifuncțional cu gazon sintetic în satul Crăciunești

0
282

BOCICOIU MARE – LUCRĂRI. Firma Byg Spedition Building SRL din Vișeu de Jos, controlată de Stelian Gheorghe Năsui, va construi un teren de sport multifuncțional cu gazon sintetic în satul Crăciunești (com. Bocicoiu Mare), lucrările de amenajare cuprind și dotarea acestuia cu accesoriile necesare desfășurării meciurilor de fotbal, baschet volei și tenis (porți, coșuri, fileu mobil).

 

Contractul atribuit marți, 23 mai 2023, de Primăria Bocicoiu Mare, controlată de edilul Liviu Lazarciuc (PSD), este în valoare de 570.000 de lei (exact: 576.654,96 lei, sumă care include TVA). Valoarea contractului, atribuit prin încredințare directă, este cu 11,42% mai mică decât cea cuprinsă în devizul actualizat în aprilie 2023 și aprobat la 16 mai de Consiliul Local Bocicoiu Mare (651.054,96 lei – sumă care include TVA).

 

De-a lungul timpului, firma lui Năsui a mai contractat în comuna Bocicoiu Mare, prin achiziții directe, realizarea unor studii pentru construire de podețe și reabilitarea și extinderea unui corp de clădire al școlii din Crăciunești. Năsui, candidatul PSD la Primăria Vișeu de Jos în 2020, a executat recent, printr-o altă firmă pe care o deține (Byg Eurohazard), reabilitarea Centrului de zi de pe strada Dragoș Vodă din Sighetu Marmației.

 

* Foto generică

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here