FAPT – 5 posturi de conducere în instanțele din Maramureș, dar un singur judecător înscris la concurs: Ardelean-Waltner, pentru funcția de vicepreședinte al Tribunalului

0
777

MAGISTRAȚI. Ileana Daniela Ardelean-Waltner candidează pentru postul de vicepreședinte al Tribunalului Maramureș, fiind declarată admisă la concursul organizat de Institutul Național al Magistraturii. În acest moment, funcția de vicepreședinte la instanța județeană este ocupată – din octombrie 2018, inițial prin delegare, iar din 1 ianuarie 2019 prin numire până în 1 ianuarie 2022 – de judecătorul Mihai Bogdan Pop.

 

Ardelean-Waltner (49 de ani) este președinta Secţiei Civilă II (de contencios administrativ şi fiscal) a Tribunalului și este singurul judecător înscris în concurs pentru obținerea unui post de conducere în instanțele din Maramureș, deși CSM a scos la concurs și alte 4 posturi de conducere, respectiv cele de președinte la judecătoriile Dragomirești, Târgu Lăpuș, Vișeu de Sus și de vicepreședinte la Judecătoria Baia Mare.

 

Rezultatul final al concursului se va cunoaște în 16 decembrie 2021, dată până la care candidații la funcțiile de conducere ale instanțelor scoase la concurs trebuie să treacă prin mai multe probe (testare psihologică – scris și interviu, susținerea proiectului, testare privind managementul, comunicarea și resurse umane – scris).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here