FAKE – Au Maramureşul (zonă montană) şi discurile de frână contrafăcute legătură cu Garda de Coastă? Au.

1
521
Garda de Coastă (foto: exclusivnews.ro)

CONTRAFACERE. Un container sosit din China în în Portul Constanța Sud Agigea, destinat unei firme din Maramureş administrată de un cetăţean român în vârstă de 43 de ani, a fost interceptat de polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi lucrătorii vamali. Containerul conţinea 243 de discuri de frână auto contrafăcute (originale, valoare aproximativă a acestor produse este de 121.500 lei).

 

Conform subinspectorului de poliţie Alexandru Ion, purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă, discurile de frână purtau însemnele unei mărci cunoscute şi au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali. De asemenea, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, faptă sancționată de Legea privind Codul Vamal.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here