FACILITATE – Toate entitățile din turismul maramureșean se pot promova GRATUIT la Târgul de Turism al României 2022 – ediția de primăvară

0
236

ANUNȚ. Consiliul Județean Maramureș va participa la Târgul de Turism al României 2022 – Ediția de Primăvară, eveniment care se va desfășura la București, în perioada 24-27 februarie.

 

Pe această cale, informăm toate structurile de primire turistice, agențiile de turism, asociațiile profesionale din domeniul turismului și unitățile administrativ-teritoriale că pot să beneficieze de promovare gratuită în cadrul standului județului Maramureș.

 

Astfel, toate entitățile mai sus amintite sunt invitate aducă materiale de promovare la Consiliul Județean Maramureș, camera 20, până în data de 21 februarie 2022, acestea urmând să fie distribuite în cadrul târgului. Informații la telefon: 0262.202.581.

 

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Ovidiu Bogdan



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here