EXERCIȚIU – ISU Maramureș a testat noul container modular cu motopompă, achiziționat cu o finanțare de circa 320.000 lei din bugetul județean

0
409

DOTARE POMPIERI. Miercuri, 8 martie 2023, pompierii din Detaşamentului „Căpitan Marchis Adrian” a testat în cadrul unui exerciţiu noua achiziție a ISU Maramureș: un container modular PSI Abroll transportabil, de tip rezervor, pentru transport apă (cu o capacitate de 10.000 de litri), prevăzut cu motopompă.

 

Containerul, care va fi transportat la intervenţii cu un autocamion, poate asigura şi refularea acesteia, prin intermediul motopompei aferente, conferind un avantaj deosebit în orice tip de acţiune pentru stingerea incendiilor, mai ales în zonele în care nu există surse de alimentare cu apă în apropiere, cum este cazul la cele mai multe dintre incendiile de vegetaţie uscată.

 

Noua “armă în lupta cu incendiile” testată astăzi a fost achiziționată din bugetul județului, de Consiliul Judeţean Maramureş, cu suma de circa 320.000 de lei, și a fost prezentată de ISU ca făcând parte din dotarea cu tehnică modernă de intervenţie, în vederea creşterii eficienţei intervenţiilor în situaţii de urgenţă a serviciilor profesioniste.

 

* Foto: @ISU Maramureș

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here