EXCLUSIV – Un nou magazin se deschide în incinta Vivo! Mall din Baia Mare: new-entry pe piața economică din Maramureș

0
996

RETAIL – INFO. În prima parte a lunii august 2022, în incinta Vivo! Mall din Baia Mare, se inaugurează primul showroom al retailerului de optică Lensa din județul Maramureș.

 

Lensa, care se prezintă ca fiind “cel mai apreciat magazin de optică din România”, este un brand 100% românesc fondat în 2013 de antreprenorul Daniel Crăciun, care deține astăzi 26 de showroom-uri în cele mai mari orașe din țară (București, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Pitești, Ploiești, Sibiu, Târgu Mureș, Cluj-Napoca, Arad, Oradea, Bacău, Brăila, Suceava, Buzău, Târgoviște).

“Investiția în noul showroom Lensa din Baia Mare se va ridica la peste 100.000 de euro”, a precizat, pentru 2mnews, Ecaterina Micuțaru, PR Manager – Lensa. Retailerul de optică operează brandul Lensa prin firma Tensa Art Design SA, înregistrată în Chiajna (jud. Ilfov) și deținută în procente egale de Daniel Crăciun (32 de ani) și Adrian Florin Niță (43 de ani), care a raportat în 2021 o cifră de afaceri de circa 79 de milioane de lei și un profit net de aproape 3 milioane de lei, realizat cu 173 de angajați.

 

* Foto generică: @photo-light.ro

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here