EXCLUSIV – Tarom a anulat, din nou, cursa regulată București – Baia Mare: află când și cu ce frecvență le va relua

0
691

DECIZIE. Tarom și-a anulat următoarele două curse săptămânale (de vineri) spre/de pe Aeroportul Internațional Maramureș, următorul zbor spre/de la București urmând să fie operat abia în 12 iunie.

 

Compania aviativă și-a reluat cursa regulată București – Baia Mare în 22 mai 2020, după ce a sistat-o în 25 martie din cauza interdicțiilor de călătorie impuse de pandemia de COVID-19 (noul coronavirus). Practic, de la reluarea zborurilor, Tarom a efectuat o singură cursă București – Baia Mare și retur (vinerea trecută, în 22 mai) și apoi a decis din nou sistarea zborurilor pentru alte două săptămâni.

 

Începând din 12 iunie, Tarom a anunțat că pe tot parcursul lunii iunie va opera un singur zbor săptămânal spre/dinspre Baia Mare, vineri (așa-numita “cursă a parlamentarilor”). Așadar, în luna iunie, vor exista trei curse Tarom dinspre/spre București: în 12 iunie, 19 iunie și 26 iunie.

 

Începând din luna iulie, Tarom revine la curse regulate zilnice București – Baia Mare și retur (cu excepția zilei de sâmbătă) – vor fi 6 curse pe săptămână: luni, marți, miercuri, joi, vineri și duminică.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here