EXCLUSIV – Prefectul județului Maramureș, Sebastian Lupuț, va fi schimbat joi cu avocatul sighetean Vasile Moldovan

3
2107
Vasile Moldovan

PREMIERĂ. Așa cum 2mnews v-a anunțat, în exclusivitate, încă din urmă cu 10 zile, Vasile Moldovan va fi noul prefect al județului Maramureș, înlocuindu-l pe Sebastian Lupuț. Decizia va fi luată joi, 27 iulie, în ședința Guvernului Tudose, prin Hotărâre, urmând ca învestirea în funcție să fie făcută după publicarea hotărârii în Monitorul Oficial. Informația a fost confirmată pentru 2mnews din înalte surse guvernamentale și din surse implicate direct în această decizie.

 

Vasile Moldovan este absolvent al Facultății de Drept din Iași (promoția 1998) și al Școlii de Ofițeri din cadrul Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor ,,Nicolae Golescu” din Slatina. A optat pentru avocatură, devenind avocat definitiv în Baroul Maramureș în anul 1999. Însă, poate cele mai importante și influente relații sunt cea cu liderul social-democrat sighetean Sorin Vlașin și cea familială, el fiind cumnatul șefului DNA al Biroului Teriorial Baia Mare, procurorul Ioan Ulici.

 

Avocatul sighetean Vasile Moldovan este căsătorit și are doi copii. Este vicepreședintele PSD Sighetu Marmației și consilier local (aflat la al doilea mandat consecutiv) și va fi noul prefect al județului Maramureș și ca o compensație la promisiunile pe care capii PSD nu au reușit să și le onoreze în fața președintelui PSD Sighetu Marmației, Sorin Vlașin.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

  1. Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor, adica de la servicii, Luputiu sefut prin administratia financiara de unde au fost saltati aia cu tva-ul, deci tot servicii, pana si Ciceu a facut ceva cursuri la colegiul de aparare in speranta ca poate ceva servicii. Dumuta mai trebuie inlocuit cu ceva mai proaspat. Sunt functii unde nu merge fara servicii, nu ajungi pe post.

  2. In sfarsit.De la Liviu Doru Bindea ,incoace ,vine un om care stie cu ce se ,,mananca,, activitatea de reprezentant al Guvernului Romaniei in teritoriu.Este evident ca intra in rol un om informat,care va trebui sa restarteze o institutie macinata de conflicte interne ,plina de indivizi fara pregatirea necesara postului care-l ocupa,de figurante
    si exchibitioniste(consilierele din insula Lesbos,foi de boala si infinite maternitati).
    Atentie mare la patinatoarea artistica de la Juridic in al carei matusalemic mandat nu s-a dat nici o solutie viabila pentru a NU se ajunge la executarea silita a INSTITUTIEI PREFECTULUI MARAMURES si la alte viitoare aparitii soc.
    Daca Moldovan va fi uns ,va trebui sa-si construiasca o echipa de nivel guvernamental nu de barfitori prin birouri si de postaci pe facebook.
    Altfel…just look at Luputiu ! PENIBIL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here