EXCLUSIV – O nouă investiţie, de aproximativ 2 milioane de euro, în Tăuţii Măgherăuş şi 50 de noi locuri de muncă

0
732
Autocamioane Hagero

ECONOMIE. Firma de transport rutier internaţional Hagero din Sârbi (com. Fărcaşa) va dezvolta o investiţie de aproximativ 2 milioane de euro în oraşul Tăuţii Măgherăuş. În acest moment se fac demersurile pentru achiziţia unei suprafeţe de teren de 2,5 hectare (situat între Eaton şi Autoland), unde intenţionează să se construiască depozitul central de mărfuri.

 

Terenul va fi acoperit cu construcţii în procent de 60%, investiţia urmând să fie finalizată în cel mult trei ani, iar contractul d vânzare prevede ca societatea să aibă drept de preemţiune pentru achiziţia a încă 2 hectare de teren cu acces la drumul european, teren aflat în proprietatea administraţiei publice locale.

 

Hagero dispune de o flotă de 55 de  autocamioane de mare tonaj (cunoscute, în mod eronat, sub denumirea TIR), iar prin investiţia din Tăuţii Măgherăuş societatea va crea, în fază iniţială, 50 de noi locuri de muncă, conform unor surse 2mnews implicate în tranzacţie.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here