EXCLUSIV – Nouă cursă charter de pe Aeroportul Internațional Maramureș, cu destinația Hurghada (Egipt)

0
824

CURSĂ ESTIVALĂ. Începând din vara anului viitor, mai exact din 10 iunie 2020, de pe Aeroportul Internațional Maramureș din Baia Mare va fi introdusă o nouă cursă charter (de sezon estival) – după cele trei din/spre Antalya (Turcia). Oficialii tour operatorului Paralela 45 au anunțat încheierea unui parteneriat în acest sens și includerea în programul de zbor al Aeroportului Maramureș a unui charter spre Hurghada (Egipt) – pachetele pentru sejururi de 7 nopți (transport, bagaj de cală, cazare la hotel de 4 stele all inclusiv) vor fi puse în vânzare, prețul unui pachet pornind de la 549 de euro.

 

Cursele au fost planificate în regim de una pe săptămână, fiecare zi de miercuri, din 10 iunie 2020 și până în 23 septembrie 2020, și vor fi operate de compania aeriană privată egipteană Al Masria Universal Airlines cu aeronave Airbus 320 (capacitate de 175 de persoane). Paralela 45 gestionează și unul dintre cele trei chartere care operează pe Aeroportul Maramureș cu destinația Antalya (Turcia).

 

Surse informate au precizat pentru 2mnews că în acest moment se ia în calcul suplimentarea curselor charter spre Antalya cu încă un zbor și se discută despre introducerea unei noi destinații: Tunisia.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here