EXCLUSIV – Modernizarea mall-ului Vivo! din Baia Mare va fi continuată și în acest an: vezi ce zone sunt implicate în reabilitări

0
3998

DECIZIE – RETAIL. Immofinanz continuă în acest an procesul de renovare / modernizare a centrului VIVO! din Baia Mare, planurile incluzând renovări ale spaţiilor comune din centrul etajelor 1 şi 2, precum și o redefinire a conceptului din zona de food-court de la etajul 3.

 

Anul trecut, Immofinanz a început la 1 iunie lucrări de renovare / reamenajare / modernizare la mall-ul Vivo! Baia Mare, decizia fiind generată de retragere, în 4 mai, a retailerului Cora din cel mai mare spațiu comercial închiriat la parterul mall-ului.

 

Lucrările, care au cuprins circa o treime din suprafața totală, s-au întins pe durata a 5 luni și au fost finalizate la 18 noiembrie 2021 prin inaugurarea a 13 noi magazine, mai bine de jumătate dintre acestea constituind apariții în premieră pe piața de retail/comercială din județul Maramureș. Proiectul de anul trecut a implicat o finanțare de circa 7 milioane de euro, conform anunțului făcut de Geanina Mihaela Ungureanu, senior Leasing & Asset Manager Retail în cadrul Immofinanz.

 

Mall-ul Vivo! din Baia Mare a fost inaugurat la 4 noiembrie 2010, sub denumirea Gold Plaza, în urma unei investiții anunțate de 97 de milioane de euro și inițial se afla în proprietatea fondului de investiții austriac Immoeast (80%) și a companiei ungare Futureal Group (20%), ulterior austriecii cumpărând participațiunea maghiară.

Noua denumire datează de la sfârșitul anului 2016, când mall-ul Gold Plaza a fost trecut în portofoliul dezvoltatorului imobiliar austriac Immofinanz AG (acesta este acționar majoritar, cu 54,6%, în Immoeast).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here