EXCLUSIV – Jysk, lanțul danez de retail cu produse pentru casă și grădină, pregătit să deschidă al treilea său magazin din Maramureș, la Sighetu Marmației

0
2808

INTRARE PE PIAȚA SIGHETEANĂ. Jysk România SRL, subsidiara holdingului danez care deține peste 3.100 de magazine în 50 de ţări, se pregătește să inaugureze al treilea său magazin din județul Maramureș, după cele deschise în municipiul Baia Mare (în complexul comercial Auchan și în Baia Mare Shopping Park). Acesta va fi deschis în cel de-al doilea municipiu din județ, la Sighetu Marmației, au precizat, pentru 2mnews, surse informate și implicate din retail.

 

Lanțul danez de retail cu mobilă, produse pentru casă și grădină și decorațiuni, fondat în 1979 de danezul Lars Larsen, care a deschis la Aarhus primul magazin Jysk Sengetøjslager (numele original al magazinului, până în 2001) și care acum are o cifră de afaceri anuală de peste 4,4 miliarde de euro, are în planul de extindere deschiderea anuală a 15 noi magazine în România.

 

Precedentul magazin Jysk din Maramureș a fost inaugurat de puțină vreme, în 28 octombrie 2021, și este amplasat în noul centru comercial ridicat în locul fostei platforme industriale Mobam, Baia Mare Shopping Park.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here