EXCLUSIV – Drusal continuă ridicarea gunoiului menajer din Baia Mare, Primăria a plătit săptămâna trecută 3 milioane de lei din datoria istorică

2
1989

SALUBRITATE BAIA MARE. Operatorul de salubritate Drusal SA va continua ridicarea deșeurilor menajere din Baia Mare, după ce Primăria i-a plătit săptămâna trecută 3 milioane de lei din datoria istorică, așa cum s-a negociat în 14 martie 2022, după anunțul firmei privind sistarea acestui serviciu, începând din 22 martie, din cauza numeroaselor facturi neplătite de municipalitate.

 

Atunci, primarul Cătălin Cherecheș a cerut operatorului de salubritate să nu întrerupă serviciul pentru că îi va vira 3 milioane de lei în intervalul 14-21 martie. Ultima plată din această tranșă de 3 milioane de lei a fost făcută astăzi, 21 martie.

 

Banii au fost plătiți în contul executorului judecătoresc care pune în executare sentințele instanțelor în privința multiplelor diferende comerciale între firma Drusal și Primăria Baia Mare. Implicit, pe lângă datoriile propriu-zise, Primăria achită și taxele de executare. În consecință, Drusal va continua prestarea serviciului plătit de cea mai mare parte a băimărenilor către municipalitate încă din luna ianuarie.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here