EXCLUSIV – Detalii despre cel de-al treilea program de zbor spre Antalya de pe Aeroportul Baia Mare: tour-operatorul, compania aeriană și avioanele

0
1021

DETALII. Prestige Tours este al treilea tour-operator care va introduce o cursă charter regulată cu destinație externă de pe Aeroportul Internațional Maramureș, tot către Antalya (Turcia) – aceeași destinație cu a tour-operatorilor Christian Tour și Paralela 45. Agenția de turism Prestige Tours International, fostă proprietate a fondului spaniol de investiţii GED – prin grupul Happy Tour (unul dintre cele mai mari grupuri de turism din România) -, a fost vândută, în martie 2016, omului de afaceri turc Mustafa Kadiroglu, proprietarul agenției turce Calypso Tour, care deține și controlul asupra Casio Air şi Sultan Cargo.

 

Evident, vă prezentăm detaliile pe care alții vi le vor anunța luni, 26 noiembrie, pentru că am zis să nu stați în tensiune. Cursa va fi (evident) estivală și va avea ciclicitate de una pe săptămână. Zborurile încep cel mai devreme dintre cei trei tour-operatori, în 1 iunie 2019 (ziua de zbor e sâmbătă).

 

Compania aeriană care va presta zborurile pentru Prestige Tours va fi AtlasGlobal, companie turcă (cu sediul în Istanbul) care va efectua zborurile în/din Baia Mare cu aeronave Airbus A321-200 (un avion comercial de pasageri bimotor, scurt/mediu-curier, care dispune de o capacitate de transport de 216 pasageri). Compania turcă operează zboruri și pentru alți tour-operatori din România (de exemplu, pentru Need Tour, de pe Aeroportul Cluj-Napoca).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here