EXCLUSIV – Cel mai mare producător de mobilă din România se extinde: Aramis Invest din Baia Mare investește 2 milioane de lei în construirea unei noi hale de producție

5
19623

INVESTIȚIE – ARAMIS. Cel mai mare producător de mobilă din România și firma cu cea mai mare cifră de afaceri din județul Maramureș, Aramis Invest din Baia Mare, investește circa 2 milioane de lei (valoarea aproximată: 1.887.274 lei) și își construiește pe platforma industrială pe care o deține pe strada Speranței din Baia Mare o nouă hală de producție, care va fi integrată în Fabrica de burete.

 

Noul spațiu de producție va fi utilizat pentru prelucrarea blocurilor de spumă poliuretanică – practic, blocurile de spumă poliuretanică vor fi debitate în fâșii subțiri, acestea urmând să fie folosite, împreună cu straturi de stofă, burete și material nețesut, la confecționarea huselor pentru saltele.

 

Noua hală, proiectată cu o înălțime maximă de 10 metri și pe o suprafață construită de 900 mp și care are ca termen de finalizare cel mult 2 ani de la obținerea autorizației de construire, va prelucra anual circa 260 de tone de spumă poliuretanică standard și va fi utilată cu un utilaj de debitare de tip carusel vertical. În acest moment, proiectul este pe circuitul de aprobare, avizare, certificare.

 

Aramis Invest SRL din Baia Mare, o afacere controlată de antreprenorii români Vladimir Iacob (60%) şi Marius Șelescu (40%), este de mai mulți ani cel mai important producător și exportator de mobilă din România (produce și exportă, în special pentru concernul suedez IKEA, având o cotă de 15% din piața națională de mobilă românească) și prima firmă cu capital românesc care a intrat în top 50 al exportatorilor din România (în 2018). De asemenea, firma este lider în topurile celor mai mari cifre de afaceri și cei mai mulți angajați dintre agenții economici din județ.

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

5 COMENTARII

  1. Ori unde muncesti an romania pe tot locui a sa nuti da sporuri de nopte de nau de lucru te lasa acasa salar ninci de vrei o zi libera nu ati dau de nu meri ati taie din salar numai ori unde ai mere la lucru la noi an tara pe tot locu ai la fel!!

  2. Niste nemernici care dau salarii de mizerie… profită de faptul că sunt angajați mulți rromi! Dacă nu mergi sâmbătă la lucru îți taie bonurile pe toată săptămâna!!!! 😡Nu- i satură Dumnezeu de bani,nu- și plătesc muncitorii deși muncesc nopțile, sâmbetele, sărbătorile,nu dau sporuri, nerușinații!!! Așa s-or extinde și pe lumea cealaltă!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here