EXCLUSIV – Care sunt cele 5 noi magazine care se deschid în extinderea Baia Mare Value Center (se așteaptă contractorul pentru al șaselea spațiu)

0
5408

RETAIL – BAIA MARE VALUE CENTER. În 17 mai 2022, 2mnews a anunțat în premieră primele 4 din cele 6 noi magazine de brand care se vor inaugura în 29 septembrie 2022 în extinderea centrului comercial Baia Mare Value Center, proprietate a MAS Real Estate Inc (aveți detalii despre cele 4 AICI).

 

Această scriere vă dezvăluie al cincilea brand care a contractat spațiu în noul corp de clădire din Baia Mare Value Center, edificat pe o suprafață de circa 4.200 mp, cu precizarea că al șaselea spațiu (cel mai mic ca suprafață) încă nu a fost contractat (nu s-a semnat contractul de închiriere / nu s-au finalizat negocierile).

 

În afara brandurilor deja prezentate (1. retailerul german de îmbrăcăminte New Yorker; 2 -3. retailerul polonez de îmbrăcăminte LPP, care va deschide două magazine de brand, respectiv House și Cropp; 4. lanțul farmaceutic Dr. Max, care va deschide o hiper-farmacie), în noua locație a Baia Mare Value Center va semna intrarea pe piața de retail din Maramureș brandul românesc de mobilier Mobexpert, controlat de antreprenorul Dan Șucu.

 

Magazinul de brand al Mobexpert va fi poziționat primul, cu front la Bulevardul București. Decizia Mobexpert vine după ce conducerea grupului, care deține un lanț de 26 de magazine și hipermagazine în România, Bulgaria și Serbia și 8 fabrici de mobilă, fiind unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă din țară cu o cifră de afaceri anuală de peste 200 de milioane de euro, a anunțat că planul companiei este deschiderea în perioada 2022-2025 a 20 de magazine de tip concept store. Primul dintre acestea va fi inaugurat la Baia Mare. Gradul de acuratețe al informației prezentate în exclusivitate de 2mnews este de 100%.

 

Compania, condusă de Adelina Badea (CEO Mobexpert), este controlată de milionarul Dan Șucu, care, pe lângă afacerile din domeniul producției și desfacerii de mobilier, este implicat și în afaceri imobiliare, de mass-media și, de curând, a devenit acționar la echipa de forbal de primă ligă Rapid București (deține 50% din acțiunile clubului).

 

* Foto generică: @bricoretail.ro

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here