EXCLUSIV – Ansamblul rezidențial de la Clubul Campionilor din Baia Mare, investiție de peste 54 de milioane de euro, a primit autorizația de construire pentru primul bloc

0
4926

IMOBILIARE – INVESTIȚIE. Dezvoltatorul imobiliar local Speed Rent Imobiliare SRL a primit autorizația de construire (ultimul document necesar demarării efective a unui proiect) pentru un bloc cu 3 etaje pe strada Anton Pann nr. 10, în zona restaurantului Clubul Campionilor și a fostei baze sportive a falimentatului Combinat Cuprom (Phoenix).

 

Blocul va avea regim de înălțime P + 2 Etaje + Etaj 3 Retras, va însuma 52 de apartamente și parcajele auto aferente, investiția fiind înregistrată cu valoarea de 4,24 milioane de lei (exact: 4.244.000 lei) și făcând parte dintr-un proiect imobiliar dezvoltat pe un teren de 25.590 mp și estimat la peste 54 de milioane de euro – proiectul a fost prezentat de 2mnews AICI, acesta presupunând edificarea mai multor blocuri cu 6, 5 și 3 etaje, locuri de parcare, alei carosabile/pietonale și zone de agrement.

 

Firma Speed Rent Imobiliare SRL este controlată de Florin Moldovan, Cristian Marius Marc, Dumitru Popescu (toți trei cu câte 28%) și Radu Moldovan (16%) și dezvoltă proiectele de construcție prin firma Metacomercial SRL Baia Mare (pe care o dețin aceiași asociați, în aceleași procente).

În 2018, baza sportivă a falitei Cuprom SA a fost scoasă la vânzare la puțin peste 400.000 euro.

 

* Foto generică

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here