EXCLUSIV 2mnews – În mijlocul celui mai amplu protest din România: 250.000 de oameni în Piaţa Victoriei din Bucureşti (VIDEO – GALERIE FOTO)

0
165

PROTESTE. La un sfert de secol după însângeratul decembrie ’89, România s-a trezit din nou. Peste o jumătate de milion de români au protestat împotriva Guvernului, cu toate că la prânz acesta a abrogat ordonanţa privind modificarea codurilor penale. În Capitală a avut loc cel mai mare miting, 250.000 de oameni ocupând Piaţa Victoriei, acolo unde se află sediul Guvernului.

 

Corespondentul 2mnews a fost la faţa locului pentru a vă arăta dimensiunea unui protest paşnic în care 250.000 de românii au cerut demisia Guvernului. Pe sediul Guvernului au fost proiecţii laser cu mesaje şi trei momente care au arătat determinarea şi coeziunea manifestanţilor: un minut de tăcere, aprinderea concomitentă a luminilor de la telefoanele participanţilor şi, deja clasic, intonarea imnului României.

 

 

 

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here