EVENIMENT SPORTIV – La Sighetu Marmației, Campionatul Balcanic de Volei juniori (U20) masculin și feminin

0
341

VOLEI PE PLAJĂ. În perioada 1-5 iunie 2022, la Sighetu Marmației se desfășoară Campionatul Balcanic de Volei juniori (U20) masculin și feminin. Terenurile vor fi amenajate în Parcul Grădina Morii (vor fi două terenuri competiționale și unul pentru încălzire/antrenament).

 

Conform desfășurătorului finaciar, competiția necesită suma de 74.800 lei, iar organizatorii (CSM Sighetu Marmației, în parteneriat cu Federația Română de Volei) au solicitat administrației județene să acopere o parte (semnificativă, 50.000 lei) din necesarul  total. Consiliul Județean Maramureș a aprobat finanțarea competiției cu 35.000 lei, bani care vor fi luați din fondul de rezervă și care constituie mai puțin de jumătate din finanțare.

 

Asociația Balcanică de Volei (Balkan Volleyball Association – BVA, fondată în 1998) cuprinde 11 țări: Albania, Bosnia Herțegovina, Bulgaria, Grecia, Kosovo, Moldova, Macedonia de Nord, Muntenegru, România, Serbia și Turcia. Precedenta ediție a Campionatului Balcanic de Volei pe Plajă U20 a avut loc în august 2021, la Prishtina (Kosovo), la feminin a câștigat Kosovo, iar la masculin, Turcia.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here