EVENIMENT SPORTIV – Ediția 2023 a Campionatului Național de Schi Alpin al României seniori și juniori va avea loc în Maramureș, pe pârtia olimpică de la Borșa

0
1243

DECIZIE. Ediția 2023 a Campionatului Național de Schi Alpin al României – seniori și juniori U18 și U21 va avea loc în perioada 21-25 februarie 2023, în Maramureș, pe pârtia olimpică de la Borșa (omologată de Federația Internaționale de Schi – FIS), locația evenimentului sportiv, disputat tradițional în Poiana Brașov, fiind înscrisă deja în calendarul oficial de competiții sportive al Federației Române de Schi Alpin și Biatlon (FRSB).

 

Campionatul Național de Schi Alpin FIS – Seniori și Juniori U18 și U21 va debuta miercuri, 22 februarie 2023, la ora 9.00, cu probele de Slalom Uriaș (probă care se dispută și joi, 23 februarie). Vineri, 24 februarie, și sâmbătă, 25 februarie, au loc probele de Slalom, programate începând de la ora 17.30 și care urmează să se dispute pe nocturnă.

 

* Foto generică: @FRSB

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here