EVENIMENT – Sâmbătă, în Baia Mare, monumentala lucrare „Arta din România”, publicată sub egida Academiei Române

0
245

LANSARE DE CARTE. Sâmbătă, 29 februarie 2020, ora 15.00, în Baia Mare, în sala M1 a Centrului Millenium (situat în strada Vasile Lucaciu nr. 2), are loc lansarea monumentalei lucrări „Arta din România”, volumele I și II.

 

Lucrarea, apărută la Editura Academiei Române & Editura Mega Cluj-Napoca și avându-i ca editori pe academicienii Răzvan Theodorescu și Marius Porumb, cuprinde și un amplu capitol semnat de dr. Tiberiu Alexa care tratează Centrul Artistic Baia Mare ca fenomen artistic european.

 

Volumele lucrării „Arta din România” pot fi achiziționate de la standul de vânzare din cadrul evenimentului sau de la magazinul de suveniruri al Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare», în timpul programului de vizitare (marți-duminică, în intervalul orar 10.00-16.30).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here