EVENIMENT – Povestea unei experiențe irlandeze în promovarea Maramureşului – Peter Hurley, şapte ani în căutarea Focului Viu

0
351
Peter Hurley (credit foto: Andreea Aron)

CONFERINŢĂ. Joi, 16 februarie 2017, de la ora 17.30, în Aula Centrului Universitar Nord de pe str. Victoriei nr. 62A (în zona Gold Plaza) va fi găzduit evenimentul „Șapte ani în căutarea Focului Viu”. Povestea unei experiențe irlandeze în promovarea patrimoniului României va fi relatată de Peter Hurley, irlandezul care timp de șapte ani s-a dedicat promovării socio-economico-culturale a județului Maramureș.

 

Peter Hurley va vorbi și despre proiectele a căror investiție depășește 500.000 euro și pe care le-a implementat cu mare drag de Maramureș. Seria de conferinţe despre promovarea satului românesc este făcută în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș, Instituția Prefectului Maramureș, Primăria Municipiului Sighetu Marmației, Universitatea Tehnică Cluj-Napoca Centrul Universitar Nord Baia Mare, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

 

Sunt așteptate să participe la acest eveniment toate persoanele interesate de situația culturii tradiționale a României și în mod special a Maramureșului. Intrarea este liberă (gratuită).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here