EVENIMENT MEDIA – Postul de televiziune Nord TV pregăteşte emisia din studioul din Baia Mare

0
1474
Tiberiu Mihali

TV. Maramureșenii și băimărenii se pot bucura acum de prezența în grila de programe a Companiei RCS & RDS a postului de televiziune NORD TV care își extinde astfel zona de emisie în tot arealul județului.

 

Pentru un mai bun serviciu de programe, Televiziunea NORD TV a autorizat în Baia Mare un studio de televiziune, creat pentru a emite din municipiul reşedinţă de județ programe care să acopere  problematica socio-economică, politică și culturală gestionată de administraţia maramureşeană și a instituțiilor deconcentrate aflate în municipiul Baia Mare.

 

Tiberiu Mihali, directorul general al postului, a declarat pentru 2mnews: „În câteva zile vom finaliza – din punct de vedere tehnic, decoruri și alte funcțiuni -, Studioul NORD TV Baia Mare. Acest studio a fost proiectat și parțial executat de colegii mei Claudiu Florescu și Sandu Vlașin și va beneficia de două platouri de filmare, unul destinat emisiunilor de talk-show, celălalt fiind destinat exclusiv divertismentului.

 

La început, în grila noastră de programe veți avea o nouă emisiune realizată de Cătălin Vischi, de luni până vineri, între orele 19.00-20.00, urmată de o revistă a presei, susținută de Florian Gui, emisiune care va comenta toate evenimentele zilei. În paralel cu aceste producții, lucrăm pentru implementarea unei emisiuni de tip matinal, denumită Familia Românașu, difuzată de luni până joi și produsă cu sprijinul AGRO TV România, și o emisiune destinată mediului rural, care va fi difuzată duminică dimineață.

 

De asemenea, ne gândim ca, din punct de vedere tehnic, să facem o investiție prin care NORD TV Baia Mare să transmită în fiecare duminică, slujba de la Catedrala Episcopală  „Sfânta Treime” din Baia Mare. În curând veţi fi anunțați de startul studioului nostru din Baia Mare.

 

Vreau să mai precizez că toată această structură de televiziune a fost creată cu foarte mare dificultate, iar în spatele ei există doar profesioniști din televiziune, în patronatul firmei neexistând un finanțator aparținând lumii politice. Şi le mulțumim prietenilor care ne-au ajutat în diverse faze ale construcției noului nostru studiou”.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here