EVENIMENT – Începe Campionatul Mondial de Fotbal al Diasporei Ucrainene, precedenta ediție a fost câştigată de filiala Maramureş a Uniunii Ucrainenilor din România

0
145

FOTBAL – DIASPORA. În perioada 24-29 august, la Centrul Naţional de Fotbal Buftea, Federaţia Română de Fotbal şi Uniunea Ucrainenilor din România (UUR) organizează a 10-a ediţie a Campionatului Mondial de Fotbal al Diasporei Ucrainene. Evenimentul, care promovează identitatea minorităţii ucrainene, are rolul de a consolida legătura dintre comunităţile ucrainene, pentru a promova fotbalul în Ucraina şi pentru a încuraja sportul de masă.

 

Competiţia din 2021 s-a desfășurat la Irpin (Ucraina), cu participarea echipelor din Canada, Ungaria, Polonia, Israel, România şi Republica Moldova, a fost câştigată de filiala din Maramureş a UUR.

 

* Foto: @UUR

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here