EVENIMENT – În orașul maramureșean Cavnic începe „Raliul Zăpezii”

0
379

RALIU. A VIII-a ediție a „Raliului Zăpezii” are loc în Cavnic, în perioada 2-4 martie. Tradiționalul eveniment auto este organizat de către Asociaţia Club Sportiv Team Dakar România, în parteneriat cu Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş şi cu alte structuri din Ministerul Afacerilor Interne şi în colaborare cu Primăria Cavnic. Inițial, competiția sportivă a fost reprogramată din cauza lipsei fondurilor financiare pe care le asigură administrația publică locală.

 

La început, competiţia fost organizată exclusiv din sponsorizări, însă când evenimentul sportiv a luat amploare a fost susținut financiar de autorități publice (Primăria și, uneori, Consiliul Județean). La raliu participă, în medie, 40 echipaje auto și moto, iar probele au loc în zona montană a orașului Cavnic, pe un traseu de 35 de kilometri lungime.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here