EVENIMENT – În Ocna Șugatag, tradiționala expoziție-concurs de oi și capre

0
205

ZOOTEHNIE. Duminică, 21 octombrie, de la ora 10, în târgul din Ocna Șugatag, Asociația Județeană a Crescătorilor de Ovine și Caprine „Maramureșul” organizează Expoziția-concurs de ovine și caprine, eveniment anual ajuns la cea de-a 12-a ediție.

 

Președintele asociației, Gheorghe Buda (primar al orașului Șomcuta Mare), a explicat că decizia mutării pentru prima oară a tradiționalului eveniment al crescătorilor de ovine și caprine din Șomcuta Mare în Ocna Șugatag a fost luat de Adunarea Generală a asociației, organizație formată din aproximativ 600 de crescători din Maramureș.

 

Evenimentul anual organizat de Asociația Județeană a Crescătorilor de Ovine și Caprine „Maramureșul” nu este doar o expoziție a celor mai frumoase exemplare, ci este și un concurs, un juriu alcătuit din specialiști (de la Oficiului Regional de Zootehnie, Direcția pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală, Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentului, Colegiul Medicilor Veterinari) urmând să decidă premii la trei secțiuni (oi-mame, mioare și tineret).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ