EVENIMENT – În Baia Mare, începe Festivalul Lira 2022, un maraton muzical de 3 zile, cu 300 de tineri soliști: intrarea publicului este gratuită

0
1192

FESTIVAL. În perioada 17-19 martie 2022, în Baia Mare, la Sala Auditorium din incinta ATP Tech Center, are loc cea de-a IX-a ediție a Festivalul Național Muzical „Lira”, care va reuni 300 de tineri artiști.

 

Evenimentul, care se desfășoară ca un festival-concurs, vizează descoperirea și promovarea celor mai buni tineri soliști români. Organizatorul principal (ONG-ul Centrul Cultural „Artist pentru Artă”) a precizat că intrarea publicului va fi liberă (gratuită), în limita spațiului disponibil (sala are o capacitate de 530 de locuri).

 

Juriul este format din 7 persoane (Ozana Barabancea, Ioan Man, Nora Deneș, Florian Mătăsaru, Anuța Iuga, Lucian Madiar și Andrei Petruș), divizat în două comisii (în raport cu fiecare gen muzical, respectiv muzică ușoară/muzică populară), iar directorul artistic al Festivalului, Andrei Iulian Coman, a precizat că evenimentul va fi transmis live-online, pe canalele media ale organizatorului (www.centrulculturalvirtual.ro).

 

@Foto arhivă

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here