EVENIMENT – Expoziție de animale mici și păsări, în Baia Mare

0
334

HOBBY. Asociaţia Crescătorilor de Păsări şi Animale Mici „Creasta Cocoşului” Maramureş organizează în aceste zile, în Baia Mare, expoziția județeană anuală, eveniment tradițional aflat la cea de-a 16-a ediție. Expoziția poate fi vizitată până duminică, 4 februarie, la sala de sport a Liceului Teoretic „Emil Racoviţă” din municipiul Baia Mare, situat pe Bulevardul Republicii nr. 8.

 

Organizatorii au comunicat că sunt prezentate peste 300 de exemplare din animale mici şi păsări (iepuri, găini, porumbei, păuni, păsări exotice şi raţe) și că scopul evenimentului de a-i familiariza în special pe copii cu animalele de casă și de a le stârni interesul pentru a deveni, la rândul lor, crescători. Expoziția este și concurs, așa că cele mai valoroase exemplare vor fi premiate de asociația județeană.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here