EVENIMENT – Expoziția de pictură „Paleta de prieteni” a artistului plastic Nuțu Bota, vernisată miercuri, în Baia Mare

0
291
Nuțu Bota

EXPOZIȚIE DE PICTURĂ. Miercuri, 1 septembrie 2021, de la ora 15.00, la Salonul Artelor de la Biblioteca Județeană Petre Dulfu din Baia Mare, are loc vernisajul expoziției de pictură „Paleta de prieteni” a artistului plastic Nuțu Bota, precum și lansarea volumelor de poeme „Materia și Îngerul rebel” și „Umbra albastră”.

 

Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 1-10 septembrie 2021. Evenimentul are loc cu respectarea tuturor normelor sanitare pentru prevenirea și combaterea epidemiei de COVID-19, conform ligislației în vigoare, astfel participanții au obligația purtării măștii de protecție pe toată durata evenimentului.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here