EVENIMENT – Esperando își inaugurează noul sediu din Baia Mare de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități

0
648

INAUGURARE. Vineri, 3 decembrie 2021, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități, dar și a celor 20 de ani de activitate, Asociația Esperando inaugurează reabilitarea noului sediu din Baia Mare, situat pe strada Colonia Topitorilor nr. 14.

 

Noul sediu este un centru integrat, cu condiții excelente, aproape de natură, în care se oferă servicii de cea mai înaltă calitate, cu specialiști inimoși, dornici de a ajuta și a obține rezultate fie cu copiii, fie cu adulții, persoane cu nevoi speciale.

 

Esperando a reușit să creeze, cu ajutorul mai multor susținători, un loc optim pentru dezvoltarea abilităților fizice, psihice, de comunicare și socializare a persoanelor cu nevoi speciale, pentru a se integra în viața comunității, a precizat Lavinia Oșan, specialist PR al Asociației Esperando.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here