EVENIMENT – Duminică, în Baia Mare, concert de pricesne marca Ansamblul „Transilvania”: Paula Seling, Corul din Finteuşul Mare şi grupuri de copii

0
435
Paula Seling

PRICESNE. La Catedrala Episcopală „Sfânta Treime” din Baia Mare va avea loc în Duminica Floriilor (9 aprilie), după Vecernie, un spectacol special, organizat de Ansamblul Folcloric Naţional „Transilvania”.

 

Evenimentul, care cuprinde un concert de pricesne la care îşi dau concursul Paula Seling, Corul din Finteuşul Mare şi grupurile de copii din Ieud şi „Coconii Maramureşului” (grup care aparţine de Ansamblul Transilvania), precum şi scenete care evocă Patimile Mântuitorului şi care sunt interpretate de artiştii ansamblului maramureşean.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here