EVENIMENT – Parada biciclistelor în Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei

0
359
sursa foto: asociatiasens.ro

COMUNITATE. SkirtBike – cea mai mare comunitate a biciclistelor, o manifestare cultural-fashionistă – a anunţat data organizăriii celei de a doua ediţii „Cycle Chic Festival”, eveniment dedicat biciclistelor, dar şi tuturor pasionaţilor de ciclism. În București, festivalul va avea loc duminică, 14 mai 2017, începând cu ora 10, în cadrul acestuia având loc şi a 8-a Paradă SkirtBike.

 

Paradele SkirtBike sunt programate în 16 oraşe (Baia Mare, Sighetu Marmaţiei, Târgu-Mureş, Alba Iulia, Arad, Bacău, Braşov, București, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Miercurea-Ciuc, Oradea şi Suceava).

 

Evenimentul, care se desfăşoară anual, promovează bicicleta ca mijloc alternativ de transport în oraş – un trend de viaţă sănătos şi prietenos cu mediul – şi trage un semnal de alarmă autorităţilor pentru a dezvolta infrastructura ciclistă.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here