EVENIMENT – Cristian Niculescu-Țâgârlaș: Înainte de a fi politician și demnitar sunt avocat cu 20 de ani de experiență și practică judiciară!

0
363

PARLAMENTAR. Recent, într-o organizare de excepție a avut loc la Sighetu Marmației Adunarea Generală a Baroului Maramureș, eveniment la care a participat și președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România, avocat doctor Traian Corneliu Briciu, însoțit de domnul Emanoil Ploșniță președintele Uniunii Avocaților din Republica Moldova.

 

Într-o locație specială și relaxantă, manifestarea a debutat cu un moment de reculegere în memoria avocatului Ioan Blăjan, personalitate de seamă a vieții publice și fost decan al baroului maramureșean, iar mai târziu participanții la eveniment au depus o coroană de flori la Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței din capitala istorică a Maramureșului Voievodal, locație de referință pentru istoria recentă a Romaniei.

 

Prezent la manifestări, senatorul Cristian Niculescu-Țâgârlaș a menționat: “Înainte de a fi politician și demnitar sunt avocat și am practicat această profesie mai bine de 20 de ani. Mi-a făcut plăcere să îmi revăd colegii și am profitat de această ocazie pentru a discuta despre ultimele noutăți și schimbări din domeniul juridic. Le mulțumesc celor implicați în  buna organizare a evenimentului, în special domnului Florin Andreicuț, actualul decan al Baroului Maramureș”.

 

Avocații reprezintă o importantă categorie profesională în cadrul sistemului judiciar românesc și european, a căror competențe și activitate a fost explicit redefinită în Legea avocaturii din 2017, fiind parteneri indispensabili ai justiției și pârghii importante în respectarea statului de drept, a drepturilor și libertăților fundamentale.

 

Biroul parlamentar al senatorului Cristian Niculescu-Țâgârlaș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here