EVENIMENT – Concert regional de colinde, la Șomcuta Mare

0
94

COLINDE. Miercuri, 12 decembrie, de la ora 15, la Casa de Cultură ,,Aurel Buteanu” din Şomcuta Mare are loc concertul regional de colinde ,,Slobozi-ne, gazdă-n casă”. Este a doua ediție a manifestării organizate în orașul maramureșean, ediția precedentă având loc în biserica greco-catolică din localitate.

 

În plus față de prima ediție, când au participat grpuri de colindîtori din localitate, dar și colindători de la licee din Beclean (jud. Bistrița-Năsăud) și Târgu Lăpuș, la ediția din acest și-au anunțat prezența șiu colindători din Carei, Dej și Năsăud. Evenimentul este organizat de ASTRA Șomcuta Mare, Liceul Teoretic “Ioan Buteanu” și administrația publică locală.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here