EVENIMENT – Concert regional de colinde, la Șomcuta Mare

0
51

COLINDE. Miercuri, 12 decembrie, de la ora 15, la Casa de Cultură ,,Aurel Buteanu” din Şomcuta Mare are loc concertul regional de colinde ,,Slobozi-ne, gazdă-n casă”. Este a doua ediție a manifestării organizate în orașul maramureșean, ediția precedentă având loc în biserica greco-catolică din localitate.

 

În plus față de prima ediție, când au participat grpuri de colindîtori din localitate, dar și colindători de la licee din Beclean (jud. Bistrița-Năsăud) și Târgu Lăpuș, la ediția din acest și-au anunțat prezența șiu colindători din Carei, Dej și Năsăud. Evenimentul este organizat de ASTRA Șomcuta Mare, Liceul Teoretic “Ioan Buteanu” și administrația publică locală.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ