EVENIMENT – Colind’Arte, tradiționalul concert la ceas de seară printre tablourile Muzeului Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare»

0
166

CONCERT. Joi, 12 decembrie, la ora 18.00, la Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» (situat pe strada 1 Mai nr. 8), instituția muzeală organizează în parteneriat cu Colegiul de Arte Baia Mare evenimentul Colind’Arte, un happening/performance multi-senzorial.

 

Concertul la ceas de seară printre tablourile muzeului este susținut de elevii Colegiului de Arte Daiana Bud, Andreea Marchiș și Sașa Netotea (flaut), Eduard Csizmadia (clarinet), Petru Suciu și Daniel Filipan (vioară) și profesorul Darie Nemeș Bota (aranjamente muzicale și improvizații electronice).

 

Organizatorii au anunțat, prin Oana Enășel (referent marketing al muzeului), că intrarea publicului este gratuită, dar cei interesați trebuie să-și rezerve participarea la eveniment telefonic (la numărul 0744.580.845) sau prin e-mail (la adresa muzartbm@yahoo.com).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here