EVENIMENT – Astăzi, în Baia Mare, se deschide „Mărţişor cu dor”, târg de mărţişoare româneşti

0
591

TÂRG. Vineri, 24 februarie 2017, ora 14, în Salonul Artelor de la Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” din Baia Mare va avea loc deschiderea târgului „Mărţişor cu dor”, ediţia a IX-a, în organizarea ceramistei Ileana Danci-Horoba. Artiști din Sibiu, Oradea și Baia Mare promit să vă încânte privirile cu originalitatea și creativitatea lor. Mărțișorul va fi și de această dată la loc de cinste, însă în târg veți putea găsi și alte obiecte care pot fi dăruite celor dragi, cu ocazia zilei de 8 Martie. Pentru că „tradiția merge mai departe”, spun organizatorii.

 

Şi tot ei mai zic aşa: „Un moment important pentru noi în care vrem să mulțumim în mod special tuturor colaboratorilor și oamenilor minunați care în cei 9 ani ne-au fost alături. Începem cu Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu”, care ne-a găzduit de la prima ediție și până acum. Mulțumim artiștilor care de-a lungul celor nouă ediții au participat la eveniment și i-au conferit astfel valoare și nu în ultimul rând, mulțumim publicului care ne-a fost alături și ne-a încurajat. Pregătim o ediție foarte frumoasă, creativă și cu mult suflet. Vă așteptăm cu mare drag!”.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here