EVENIMENT – Album aniversar care celebrează 120 de ani de la înfiinţarea Şcolii de pictură de la Baia Mare

0
198
Simon Holossy - Școala de pictură de la Baia Mare (pictură)

ARTĂ. Miercuri, 1 februarie, de la ora 14, la sediul Muzeului Judeţean de Artă (situat în Baia Mare, pe strada 1 Mai nr.8) are loc lansarea (prezentarea oficială) a albumului „Anuala Artelor – Centrul Artistic Baia Mare 2016”, o ediţie aniversară care celebrează împlinirea a 120 de ani de la înfiinţarea Şcolii de pictură de la Baia Mare.

 

Organizatorii evenimentului sunt Filiala Baia Mare a Uniunii Artiștilor Plastici din România şi Muzeul Județean de Artă „Centrul Artistic Baia Mare”. Muzeul de artă din Baia Mare se evidențiază în plan național și continental prin cele peste 250 de lucrări semnate de 90 de plasticieni care au activat în Centrul Artistic Baia Mare din 1896 până în prezent.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here