EŞEC ORGANIZATORIC – Alegerile pentru desemnarea conducerii PNL Sighetu Marmaţiei s-au amânat

0
296
PNL Sighetu Marmației

AMÂNARE. Ieri după amiază, în organizaţia PNL Sighetu Marmaţiei erau programate alegeri pentru conducerea filialei, însă acestea au fost amânate după semnalarea unor nereguli organizatorice care încalcă statutul partidului.

 

Peste 100 de membri ai liberalilor sigheteni au dovedit că şi-au plătit cotizaţiile la zi şi au dreptul, conform statutului PNL, să participe la conferinţa de alegeri a conducerii filialei, însă nu au fost convocaţi de organizatori, reclamând acest fapt Comisiei Organizatorice de Desfăşurare a Alegerilor (CODA) Maramureş.

 

Surse liberale susţin că „jocurile” sunt făcute pentru ca Alexandru Oros (care este şi membru CODA Maramureş), susţinut de Ovidiu Nemeş, fostul primar al Sighetului şi fost preşedinte PNL Maramureş, să redevină preşedintele filialei pentru a decide membrii delegaţiei sighetene care să-l aleagă în funcţia de preşedinte liberal al filialei judeţene pe Ionel Bogdan. În urmă cu o săptămână, conducerea interimară de la acea dată a sesizat conducerea judeţeană că în contabilitatea partidului lipsesc documente şi că s-au cheltuit sume de bani nejustificate.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here