EFECT – Maramureșenii care doresc să se vaccineze cu AstraZeneca o pot face fără programare, la centrele din Baia Mare și Sighetu Marmației

0
612

VACCINARE MARAMUREȘ. Pentru că nu mai vrea aproape nimeni să se vaccineze cu AstraZeneca, potențialii doritori din Maramureș pot să o facă fără programare, prezentându-se direct la centrele de vaccinare din Baia Mare și Sighetu Marmației, a anunțat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Până acum, din cei peste 100.000 de maramureșeni care s-au vaccinat (jumătate dintre aceștia și cu rapelul), doar 7% s-au vaccinat cu AstraZeneca și doar 4% cu Moderna.

 

Centrele de imunizare împotriva COVID-19 unde cei doresc să se vaccineze cu vaccinul AstraZeneca se pot prezenta direct, fără o programare prealabilă sunt localizate în Baia Mare, la Asociația Grupul de Acțiune Locală situat pe Bulevardul Unirii nr.19, și Sighetu Marmației, la Sala de sport a Școlii Gimnaziale “Ioan Mihaly de Apșa”.

 

Decizia de eliminare a programării pentru imunizarea cu vaccinul AstraZeneca a fost luată la nivel național, de Comitetul Național pentru Coordonarea Activităților de Vaccinare împotriva SARS-CoV-2. Conform CJSU Maramureș, imunizarea persoanelor care se prezintă la cele două centre de vaccinare nominalizate mai sus se va efectua cu respectarea procedurilor și instrucțiunilor emise la nivel național.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here