DUPĂ 2 ANI – Vechiul șef și-a câștigat funcția de nou șef: Elena Diana Hîrb a câștigat funcția de director general al Direcției de Asistență Socială Baia Mare

1
2623

ADMINISTRAȚIE. Direcția de Asistență Socială Baia Mare (fostul SPAS – Serviciul Public Asistenţă Socială), instituţie în subordinea Consiliului Local al municipiului reședință de județ și (conform organigramei) a viceprimarului desemnat, are director general. Noul director general este… vechiul director general, după o perioadă de aproape 2 ani în care a fost ținută în șahul interimatului administrativ: Elena Diana Hîrb.

 

Până acum s-au organizat două concursuri pentru postul vacant de director general al instituției, însă ambele au fost anulate. La concursul organizat în începutul acestui an s-au înscris 4 persoane, însă doar una (Hîrb, de profesie jurist) a trecut de proba scrisă (făcând 77 de puncte), depășind și proba orală și totalizând 155 de puncte (din 200 posibile și 140 minime).

 

Direcția de Asistență Socială Baia Mare s-a înființat în 1 iulie 2002, ca SPAS, prin Hotărârea Consiliului Local Baia Mare, fiind definită ca serviciu public cu personalitate juridică al cărui principal obiect de activitate este asistența socială. Până în martie 2018, SPAS a fost condus de preotul Bogdănel Gavra, care a demisionat din funcție după ce a fost declarat incompatibil de instanța de judecată, iar de atunci instituția era condusă, interimar, de directorul general adjunct Elena Diana Hîrb.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here