DRUMURI DE AUR – Municipalitatea Băii Mari plătește încă 1,7 milioane de euro pentru asfaltări, ajungând în șase luni la un total de 2,8 milioane de euro

0
378

REABILITARE INFRASTRUCTURĂ. Primăria Baia Mare se pregătește să facă cea de-a treia plată, în valoare de 8 milioane de lei (echivalentul a peste 1,7 milioane de euro), asocierii de firme Antrepriza Reparații și Lucrări (ARL) Cluj SA – Construrom SA – Nord Vest Infrastructură  și Servicii SRL. Plata este aferentă lucrărilor din perioada 13 iulie – 31 august, așadar pentru o lună și jumătate.

 

Aceasta este cea de-a treia plată din 6 martie 2018 încoace, după semnarea acordului-cadru pentru gestiune, întreținere și reparații străzi, contract semnat de primarul Cătălin Cherecheș și reprezentații asocierii de firme: Dan Lucian Mihalca (ARL Cluj), Marcel Zoicaș (Construrom) și Ionuț Baltă (Nord Vest Infrastructură și Servicii).

 

În cele șase luni de contract de asfaltare, plombări, întreținere a străzilor cu municipalitatea Baia Mare, asocierea de firme a încasat 13 milioane de lei (echivalentul a peste 2,8 milion de euro), cu o medie de peste 2,1 milioane de lei pe lună.

 

Valoarea exactă a contractului, care se întinde pe doi ani, nu s-a pronunțat, acesta fiind unul vast, „de 30, chiar 40 de milioane de euro”, după cum a spus primarul Cherecheș – estimarea maximă a beneficiarului (municipiul Baia Mare) fiind inițial, la licitația din vara anului trecut, de 70 de milioane de lei + TVA.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ